Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävänsä vahvistaa Rapp Oy:n kannattavaa kasvua

Rapp Oy ilmoittaa ilolla uuden toimitusjohtajan, Petra Erätuli-Kolan aloittaneen tehtävässään 4.9.2023. Petra tuo mukanaan vankkaa kokemusta ja näkemystä erilaisista kasvuyrityksistä, joiden avulla yhtiö tulee vahvistamaan kasvuaan sekä saavuttamaan tulevaisuuden strategiset tavoitteensa.

”Muutokset ovat aina mahdollisuus. Rakennusala on hyvin suhdanneherkkä ala ja viime vuosien tapahtumat ovat painaneet rakentamisen määrää. Lisäksi monessa hankkeessa marginaalit ovat pienentyneet, jolloin tarvitaan entistä tarkempaa ja laadukkaampaa rakennuttamista sekä työmaavalvontaa. Me näemme nämä ajat mahdollisuutena ja olemme iloisia, että saimme Petran heti kasvun kynnyksellä johtamaan toimintaamme” sanoo Rapp Oy:n entinen toimitusjohtaja Vesa Koskelainen, joka jatkossa keskittyy johtamaan yrityksen kansainvälisten hankkeiden toimintaa.

Petra Erätuli-Kola on työskennellyt menestyksekkäästi toimitusjohtajan tehtävissä ja hänellä on vahva tausta yhteisöllisten työskentely- ja tilaratkaisuiden alalta. Hänen aikaisempi kokemuksensa kasvuhakuisten yritysten hallituksissa sekä kyky luoda uutta, innostaa asiakkaita ja henkilöstöä, myydä sekä toteuttaa tehokkaita liiketoimintastrategioita tekevät hänestä vahvan lisän yhtiön johtoon.

”On todella innostavaa liittyä Rapp -tiimiin ja aloittaa työskentely tuoden rohkeasti uusia näkemyksiä vanhaa hyvää kunnioittaen” sanoo juuri Piilaaksosta innostusta ja oppeja hakemassa käynyt Petra Erätuli-Kola. ”Yhtiöllä on vahva perusta ja potentiaalia kasvaa entisestään. Tavoitteenamme on vahvistaa markkina-asemaamme sekä kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja ja palveluita.”

Uusi toimitusjohtaja tulee keskittymään erityisesti strategisen kasvun ja kannattavuuden edistämiseen, tehden pitkäjänteistä yhteistyötä yhtiön asiakkaiden, henkilöstön sekä johdon kanssa varmistaakseen, että yhtiöllä on oikeat resurssit ja toimintamallit tavoitteidensa saavuttamiseksi.

”Olen vakuuttunut siitä, että yhdessä Rapp Valvontakonsultit Oy:n ja Rapp Live Oy:n toimitusjohtajien sekä työntekijätiimien kanssa voimme saavuttaa merkittävää kasvua ja menestystä”, Petra Erätuli-Kola jatkaa. ”Odotan innolla työskentelyä yhtiöiden kanssa, ja olen varma, että voimme luoda lisäarvoa asiakkaillemme sekä vahvistaa asemaamme kilpailijoiden joukossa.”

Petra Erätuli-Kola on valmis haasteisiin ja on sitoutunut viemään Rapp Oy:n seuraavalle tasolle. Hänen tulostaan yhtiöön liittyy suuria odotuksia, ja hän tulee työskentelemään tiiviisti yhtiöiden johdon, henkilöstön sekä sidosryhmien kanssa varmistaakseen yhtiön menestyksen.

”Yrityksen evoluutio on ajassa elämistä ja uudistumista. Alan voimakas keskittyminen jättää mainiosti tilaa olla myös rohkeasti itsenäinen. Haluamme olla halutuin kumppani asiakkaillemme. Meille on tärkeää olla asiakastarpeen paras tulkitsija ja vastuullisen toiminnan viestinkantaja. Reilu yhteistyötoimija kuten yrityksemme kautta historian tunnetaan” kertoo Rapp Oy:n Hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Juuso Hämäläinen.

Lisätietoja:

Rapp Oy suomalainen rakennuttajatoimisto, joka toimii rakennuttajakonsulttina rakennus- ja kaupunki-infrahankkeissa Suomessa ja ulkomailla. Yritys on toiminut 34 vuotta ja se on aina keskittynyt projektinjohtoon ja työmaavalvontaan. Rapp Oy sekä sen tytäryhtiöt Rapp Valvontakonsultit Oy ja Rapp Live Oy toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Vesa Koskelainen, Omistaja, hallituksen jäsen, +358 44 7799 202

Juuso Hämäläinen, Omistaja, hallituksen puheenjohtaja, +358 44 7799 201

Petra Erätuli-Kola, Toimitusjohtaja, +358 40 0415 946