Nuorissa on iloa, voimaa ja tulevaisuutta

Merkittävä päivä Lamminrahkalle! Vietämme tänään kaupunginosan ensimmäisen ja tärkeimmän rakennuksen harjannostajaisia. Koulukeskus on sekä Lamminrahkan että Ojalan lapsille, nuorille, kaikille asukkaille tärkeä paikka, niin arkena kuin viikonloppuisin. Juhlistamme lisäksi myös kahden kaupungin välistä onnistunutta yhteistyötä, jonka tulosta tämä rakennus on”, kertoo Kangasalan kaupungin rakennuspäällikkö Merja Saarilahti.

Kangasalla voidaan tosiaan olla hyvin mielin. Lamminrahkan koulukeskus on saavuttanut harjakorkeuden ja tulee valmistumaan syyslukukaudeksi 2023. Upouusi koulukeskus toimii Lamminrahkan alueen keskuksena ja siitä pääsee nauttimaan kaikki alueen asukkaat.

Arkipäivinä koulu, päiväkoti ja liikuntasali tarjoavat erinomaiset tilat lapsille, nuorille ja henkilökunnalle. Iltaisin koulukeskuksessa on mahdollisuus järjestää erilaista toimintaa, joka voidaan varmasti laskea elämän laatua parantavaksi tekijäksi alueen asukkaille. Lamminrahkan alue onkin hyvin houkutteleva kaikenikäisille.

Koulukeskus toteutetaan suunnittelukilpailun voittaneen Verstas Arkkitehtien suunnitelman mukaisesti ja hankkeen projektinjohtourakoitsijana toimii SRV.

Olemme erittäin kiitollisia, että olemme saaneet johtaa ja toimia valvojana näin merkityksellisessä ja silti perusasioiden äärellä olevassa hankkeessa”, sanoo Rapp Valvonkonsultit Oy:n Tampereen yksikköä johtava projektipäällikkö Kai Aaltonen.