Tiedote nimenmuutoksesta ja konsernirakenteesta

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on tehnyt sisäisiä yritysjärjestelyitä ja siirtynyt konserniyhtiöksi. Nimemme muuttuu 31.3.2022 alkaen ja uusi nimemme on Rapp Valvontakonsultit Oy. Nimenmuutos ei asian huomioimisen lisäksi edellytä Teiltä erityisiä toimenpiteitä eikä sillä ole vaikutusta olemassa oleviin sopimussuhteisiimme.

Nimenmuutos liittyy yrityksemme konsernijärjestelyihin ja olemme 1.1.2022 alkaen olleet osa Rapp -konsernia. Rapp -konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Rapp Valvontakonsultit Oy ja Rapp Live Oy.

Rapp Valvontakonsultit Oy tarjoaa edelleen laadukkaasti ja entistä laaja-alaisemmin rakennuttamisen ja työmaavalvonnan asiantuntijapalveluita. Rapp Valvontakonsultit Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Minna Heinonen.

Vuoden alusta aloittanut sisaryhtiömme Rapp Live Oy on uusi yhtiö ja tulee tarjoamaan nimenomaisesti taloyhtiöasiakkaille monipuolisia korjausrakentamisen asiantuntijapalveluita. Rapp Live Oy:n toimitusjohtajana toimii Ilpo Peltonen.

Rapp Valvontakonsultit Oy:ssä sähköpostimme muoto on ollut aiemmin etu.suku@valvontakonsultit.fi. Uusi sähköpostimme on muotoa etu.suku@rapp.fi. Vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit ohjautuvat automaattisesti toistaiseksi uuteen sähköpostiosoitteeseen. Yhteyshenkilömme ja yhteystiedot pysyvät muuten samoina, kuten myös laskutustiedot ja y-tunnus.